Jeugdshows


Aad Piraat's Piraten Avontuur Aad Piraat is op zoek naar nieuwe bemanning voor zijn schip "De Eendracht". De kinderen leidt hij op tot echte piraten. Zij beleven een spannend avontuur, waarin zij een actieve rol spelen.

Aladdin's Surprise Parade De trots van de afgelopen jaren is zonder meer deze fantastische spektakelshow voor kinderen. De jarenlange ervaring op dit gebied staat garant voor absoluut de mooiste kindershow van Nederland.

Bart Juwett Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo"n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: BART JUWETT maakt er een dolle boel van!!

De Circuschauffeurs vervoeren alle spullen van het circus met grote vrachtwagens en aanhangers. Op een dag is er iets mis ... terwijl alles klaar staat, komen ze er achter dat ze iets missen. .. Ze zijn de artiesten vergeten! Ze bellen direct de directeur van het circus. Hij is woedend en schreeuwt: "Stelletje stommeriken! Dan geven jullie de circusvoorstelling maar"....>>>

Disco 4 Kids - The Show Een 1 uur durende muzikale kindershow. Een spetterende samenstelling van de muziekspellen uit "The Disco", gecombineerd met dansspelletjes en een groepsdans. De kinderen worden 1 uur lang actief vermaakt.

Jeroen's Jeugdshow Een goochelaar te saai, uw kinderen te groot voor een clown en een poppenkast heeft u ook al gezien.... dan hebben wij de oplossing voor u: Jeroenís jeugdshow

Kepper Met veel genoegen willen wij u een indruk geven van de vele programmaís die Kepper-Variété te bieden heeft met Kepper als: KOMIEK, CLOWN, JONGLEUR, ACROBAAT

M- Kids zijn Tamara, Davina en Britt. Drie Vlaamse meisjes, geboren en getogen in Antwerpen. Hun eerste single is meteen raak! 'Swingen' vliegt als een raket de hitparade in en de leuke videoclip is overal te zien.

Magic Rabbit Balloon Shows Wij werken samen met één van de leukste professionele kindershows van het land. De MAGIC RABBIT BALLOON SHOWS zijn er in vijf verschillende opzetten dus voor iedere prijs

Mega Kinderfeest Deze show is een parel voor uw hal of uw theater. Met dit spektakel haalt u de absolute top van kinder entertainment in huis.

Mister-rieus! Een supervrolijke en knotsgekke kindershow, waarin niet de goochelaar de ster is, maar de kinderen! Onder leiding van Mr. Diamond zullen de kinderen schitteren als echte sterren.

Sander's Variété-show ! . In deze gevarieerde kindershow presenteert de allround-variété artiest Sander uiteenlopende disciplines. Sander toont zijn vaardigheden als jongleur met uiteenlopende voorwerpen en als magic-entert...

Serge & Coco proberen zo stoer mogelijk uit de bus te komen met deze kindershow. Zakgeld en muziek, daar draait de wereld om ...... of juist niet? Hoe maak je van 10 euro 25 euro?

Snappie De Rage van 2005 met GRATIS single's van Snappie in het prijzenpakket! *Boek ook de meet-and-greet met Snappie!

Solo Circus Payaso tovert de mooiste glimlachjes op kinderfeestjes maar ook op evenementen met een wervelende circusvoorstelling.

Spuit er eens uit show een jeugdshow met inhoud en spektakel!! Misschien kent u onze spectaculaire Jeugdshow al, misschien ook niet, dan wordt het tijd dat u deze show voor kinderen van 3 tot 11 jaar en met een knipoog naar de volwassenen leert kennen.

Teatro Magiko Deze artiesten hebben een jarenlange ervaring in optredens voor kinderen. Zij betrekken de jeugd actief in alle show-onderdelen. Enkele kinderen werken zelf mee, waardoor het jonge publiek nog uitbundiger reageert.

Ballonartiest Veel mensen die mij boeken waren eerst op zoek naar een ballonnenclown, maar zagen in mij een heel goed alternatief.

Clown Babello Bekend van o.a. zijn televisie optreden bij Paul de Leeuw. Boekt u Babello? Dan maakt u de juiste keuze!

Clown Sander presenteert een professionele kindervoorstelling vol verbluffende goocheltrucs, jongleren, ballondiertjes, buikspreken en natuurlijk sprankelende humor!

Theo van der Geest goochelaar met een knipoog


Mocht u niet vinden waar u naar op zoek bent, neem dan gerust even contact met ons op: 0513- 434383